Barnkör

Tillsammans sjunger vi låtar som får hjärtat att bulta och kroppen att svänga!
6-9 år

Beskrivning

Tillsammans sjunger vi låtar som får hjärtat att bulta och kroppen att svänga.

Vi använder oss främst av vårt eget skräddarsydda musikmaterial som är ett interaktivt, varierande och engagerande material för alla smaker. Se Längre än längst, Sinnenas Spektakel, Flytande Form och Hitta Rätt!

Vår pedagogiska tanke är att involvera många sinnen i ett lustfyllt möte med musiken, som bidrar positivt i barnets estetiska, sociala, motoriska och mentala utveckling. Läs mer om rytmikmetodik här.

Plats: Midsommargården, Telefonplan
Ålder: 6-7 år och 8-9 år.
Tid: Torsdagar kl 16.15 (6-7år) och kl 17.15 (8-9 år)
Datum hösten 2020: 20/8, 27/8, 3/9, 10/9, 17/9, 24/9, 1/10, 8/10, 15/10, 22/10, 5/11 och 12/11 (12/11 endast kören som startar kl. 17.15)

Kursavgift: 1800 kr
Ledare: Britta Forslund & Elinne Leanderson Andréas

Anmälan är bindande och görs till info@ensembleyria.se

Angående Coronasituationen

I tider av ökad oro känns det viktigt att fortsätta stimulera våra sinnen i musik och rörelse och skapa värme och trygghet. Vår avsikt är att köra igång vår kursverksamhet som planerat till hösten. Detta förutsätter dock att vi alla tar ansvar, tänker på varandra och lyssnar på Folkhälsomyndighetens råd. folkhalsomyndigheten.se

Vi i Yria kommer göra vad vi kan för att undvika onödig smittspridning. Så här tänker vi:

  • Det blir en medföljande vuxen per barn som gäller vid avlämning.
  • Alla kommer få handsprit vid entrén
  • Vi kommer vara mer restriktiva med våra redskap som används under passen, vad gäller hygien.
  • Vi ställer i ordning salen och anpassar övningarna på ett sätt så att vi ska kunna hålla distans till varandra under passen.
  • Stanna hemma vid minsta sjukdomssymtom.

Om vi alla hjälps åt kommer vi få en härlig och musisk höst tillsammans!

GDPR Med anledning av den nya lag, om hur personuppgifter ska hanteras, som träder i kraft i maj 2018 vill vi härmed upplysa dig om hur vi hanterar de uppgifter du skickar till oss i samband med anmälan till våra kurser och varför vi behöver dessa. Uppgifterna behövs för att vi ska kunna skicka faktura/kvitto till er samt för att kunna åldersindela grupperna. Uppgifterna sparas av oss i två år och delas aldrig med tredje part.