Bloggrecension av vår babykonsert

Här kan ni läsa en fin recension av vår babykonsert Nära dig skriven av tvillingmamman Erika:

Bebisaktivitet: Ensemble Yria

Vad vi har här är inget mindre än två trötta tvillingföräldrar med deras barn på Musikaliska. Idag var det nämligen dags för Olof och Greta att gå på sin första konsert. Tre månader gamla, ja, då är det väl på tiden kan man tycka. *blink*

 

Alltså jag älskar den här bilden så mycket. Olof och Greta ser ut som två små skeptiska gubbar och tanter som ba: ”jaha, ja, vi får väl se vad det blir av det här då”. Plus alla bebisar och föräldrar som bara yr runt ikring oss. Precis så var det.
Vi var på Ensemble Yrias föreställning ”Nära dig”. Den var helt fantastisk faktiskt. Jättefina sånger och härlig stämning med bebisar som grät och skrek och jollrade och skrattade om vart annat. Föreställningen höll på i trettio minuter och Greta blev fullständigt absorberad. Hon släppte inte scenen med blicken en enda gång tror jag. Så himla gulligt.

 

Olof tycker så mycket om musik att han började skratta och jollra när de drog igång. Sen tappade han koncentrationen lite och började mer titta sig omkring på lamporna och taket och mamman och syrran och sånt. Men Greta. Bara illstirrade på de som sjöng och dansade på scenen. Jag repeterar: så himla gulligt.

Vi måste ju bara gå fler gånger. O ja. Så tack för tipset Sara! Det var precis så bra som du sa. Och jag älskade allt från tygsjalarna och såpbubblorna till inlevelsen i dansen. Men mest av allt älskade jag hur Greta tog in allt. Än en gång: Så. Himla. Gulligt.

http://erikakanberika.blogspot.se/2012/11/bebisaktivitet-ensemble-yria.html