Flytande Form Bok- och skivsläpp!

Foto: Sinduda Studio – Christer Folkesson

Äntligen är vår bok och skiva Flytande Form färdig … Detta vill vi fira med dig såklart!

Söndagen den 29/1 kl. 11.00 håller vi releasekonsert i Kungasalen på nya Musikhögskolan i Stockholm. Dörrarna öppnas kl. 10.40. Det finns gott om plats i Kungasalen, så sprid till era vänner. Vi spelar konserten Flytande Form, minglar och säljer förstås de rykande färska böckerna, som även innehåller en skiva med all musik från konserten! Konserten riktar sig främst till barn på låg och mellanstadiet, men ung som gammal är förstås välkomna.

Detta är en av Ensemble Yrias få offentliga konserter i Stockholm under året, det är dess utom fritt inträde, så passa på! Då vi alla i ensemblen förstås vill vara med, så har vi gjort en specialversion av konserten för just detta festliga tillfälle, med samtliga medlemmar på scen. Så oavsett vem som är din favorit i gänget, så kommer de att sjunga för just dig! Med oss på scen har vi förstås Emil Westberg, och Jakob Arvidson står för tekniken.

Releasen hålls i samband med Kungl. Musikhögskolans inflyttningsfest, då de firar att de i höstas fick tillträde till det fantastiska nya huset på Valhallavägen 105 (T-bana Stadion). Passa på att kika runt i de härliga nya lokalerna.

VÄKLOMNA!