Kultursatsning för förskolorna i Stockholms stad

Musikspektakel för småbarnsavdelningarna av och med Ensemble Yria
Välkomna med på ett Sinnenas Spektakel!

Det har varit svårt att finna bra kulturevenemang för småbarnsavdelningarna!
Nu har Ensemble Yria, efter önskemål från förskolorna i Mälarhöjden, skapat en föreställning för de allra minsta på förskolan. Under 2012 spelades denna föreställning ett Minispektakel på Mälarhöjdens förskolor och både barn och personal blev stormförtjusta! Nu erbjuds även ni chansen att få ett besök av Keniso och Sinsabell i ett färgsprakande musikspektakel.

Under våren ingår både föreställningen Sinnenas Spektakel, 3-6år och Minispektakel, 1-3år, i Stockholms stads kampanj med subventionerade biljetter. Det innebär att staden subventionerar varje biljett med 50 kr. Minispektaklet ges också en extra rabatt i och med Ensemble Yrias närområdessatsning under 2013 (med stöd från Kulturrådet).

Referens ges på begäran.

Vi kommer till er förskola! Samlingslokal eller lekrum brukar passa bra. Saknar ni lämplig lokal har vi möjlighet att boka Midsommargården, Telefonplan till en kostnad av 500 kr. Hör av er så fort som möjligt så vi får en uppfattning av hur många subventionerade biljetter de ska lägga undan till vårt förfogande.

För mer information och bokning: info@ensembleyria.se
eller ring Madeleine Wittmark 070 35 27 599

Pris:
Sinnenas Spektakel 4000 kr, minus subvention (50 kr/närvarande barn).
Minispektakel 4000 kr, minus subvention och rabatt (80 kr/närvarande barn).

Observera att rabatt och subvention endast betalas ut för de barn som ser föreställningen!

Till föreställningen finns även en musikbok med skiva Sinnenas Spektakel och musikskivan Nära dig, båda mycket populära på förskolor. Ny sångrepertoar att uppleva med alla sinnenI I boken Sinnenas Spektakel varvas förbluffade fakta med pyssel, tips på hur ni kan jobba med sångerna och noter/sångtexter – allt på tema våra sinnen för förskolan. Nära dig innehåller bl.a ramsor och rörelsesånger som är skräddarsydda för de minsta och passar utmärkt på småbarnsavdelningarna.