Barnkör

Kom och sjung låtar som får hjärtat att bulta och kroppen att svänga!
6-9 år

Beskrivning

Tillsammans sjunger vi låtar som får hjärtat att bulta och kroppen att svänga. I Yriakören kombinerar vi sång, rörelse, spel och tecken som stöd för att musiken ska förankras i hela individen. Tillsammans med barnen skapar vi färgsprakande musikaliska äventyr, som väcker nyfikenhet och lust att musicera tillsammans i grupp. Vi sjunger främst Yrias egna skräddarsydda musikmaterial. Passet är ca 40 minuter långt.

Vår pedagogiska tanke är att genom rytmikmetodik involvera många sinnen i ett lustfyllt möte med musik och bidra positivt i barnets utveckling på flera plan; språkligt, motoriskt, socialt, mentalt och estetiskt. Läs mer om rytmikmetodik här.

Yrias musik hittar du i våra musikböcker, på Spotify och på vår Youtube-kanal Yrias värld.
Musik för barn på lekfullaste allvar!

BARNKÖR i Stockholm Hösten 2021
Plats: Midsommargården, Telefonplan. Körsal en trappa ner på nedervåningen.
Ålder: 6-9 år (F-klass – Åk3)
Tid: Torsdagar
Yriakören Virvlarna kl.16.15 (40 min)
Yriakören Zingarna kl.17.15 (40 min)
Datum hösten 2021: 2/9, 9/9, 16/9, 23/9, 30/9, 7/10, 14/10, 21/10, 28/10, 11/11, 18/11, 25/11 (OBS! De två sista gångerna är det gemensamt genrep och konsert med båda körgrupperna och då kör vi längre pass för alla kördeltagare: Ramtid är kl.16.30- 18.00)

Kursavgift: 1800 kr
Anmälan: info@ensembleyria.se
Ledare: Britta Forslund & Sara Ohlzon

Angående Coronasituationen
I tider av ökad oro känns det viktigt att fortsätta stimulera våra sinnen i musik och rörelse och skapa värme och trygghet. Detta förutsätter dock att vi alla tar ansvar, tänker på varandra och lyssnar på Folkhälsomyndighetens råd. folkhalsomyndigheten.se

Vi gör allt vi kan för att undvika onödig smittspridning. Så här tänker vi:
Alla kommer få handsprit vid entrén och vi kommer vara mer restriktiva med våra redskap som används under passen, vad gäller hygien.
Stanna hemma vid minsta sjukdomssymtom.
Om vi alla hjälps åt kommer vi få en härlig och musisk vår tillsammans!

GDPR
Med anledning av den nya lag, om hur personuppgifter ska hanteras, som träder i kraft i maj 2018 vill vi härmed upplysa dig om hur vi hanterar de uppgifter du skickar till oss i samband med anmälan till våra kurser och varför vi behöver dessa. Uppgifterna behövs för att vi ska kunna skicka faktura/kvitto till er samt för att kunna åldersindela grupperna. Uppgifterna sparas av oss i två år och delas aldrig med tredje part.